Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Dos covards i un mentider: Iceta i Domènech i Salellas

|

- Publicitat -

Feia temps que tenia el bloc aturat, veien com les gasten alguns he decidit tornar-hi. D'entrada em sembla una pressa de pel que el nou i vell primer secretari del PSC (tota una vida vivint de la política) s'empassi els insults i amenaces de la gestora del PSOE i acabi el congrés del PSC renunciant a la via canadenca i a mantenir-se dins dels socialistes espanyols malgrat els insults de Susana Díaz i la mateixa gestora. La renovació que representava Parlon ha quedat en no res i la proposta estrella és apostar per connectar amb el nou projecte polític de Colau, sempre que abandoni qualsevol via independentista.  Iceta mostra la covardia política en la seva màxima expressió.

El segon covard de la setmana és sens dubte l'amic Xavier Domènech, l'home designat a dit per la populista Ada Colau per donar vida a la nova formació política dels comuns. Domènech en una entrevista al programa de Jordi Basté va tenir la “maduresa política” de dir que si ells governessin no haguéssim detingut a l'alcaldessa de Berga. Ho diu en Domènech, el futur líder de la nova formació, els mateixos que van dir que tancarien el CIE i ni tant sols han estat capaços de posar-hi un precinte. I diu Domènech que ells desobeirien, una altre mostra de covardia.

Publicitat

I el mentider, l'advocat i diputat de la CUP  Benet Salellas, que entrevistat per la Monica Terribas i sabent que faltava a la veritat va afirmar que els Mossos havien portat l'alcaldessa de Berga a la comissaria de matinada i indefensa, una frase per escalfar les relacions amb Junts pel Sí ja que a continuació va afirmar que les negociacions dels pressupostos es complicaven.  Al cap de poca estona les seves paraules eren desmentides, l'alcaldessa de Berga va ser conduïda als Jutjats on va declarar voluntàriament després de fer les trucades que va considerar oportunes des de casa seva.

Iceta, Domènech i Salellas, dos covards i un mentider que avui formen part de la classe dirigent d'aquest país, esperem que malgrat tots ells, guanyem i aconseguim la República Catalana.
 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut