Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Jo vaig finançar l’1-O #jovaigpagarlesUrnes

|

- Publicitat -

L’estat repressor espanyol no s’aturarà, amb el procés ha descobert que Catalunya i la seva societat civil són molt diferents a la resta de l’estat, han comprovat que la fortalessa del procés és la seva gent, malgrat que els polítics han estat necessaris, són la part feble del procés.

El grup de crisi que ha dirigit la repressió i el joc brut contra la causa independentista no esperaba ni tenia ni idea de la fortalessa de les estructures de la societat civil catalana.

Publicitat

Associacions de tota mena, premsa i comunicació localt a tot el territori, cooperatives, entitats del tercer sectors, clubs i entitats de tota mena que donen fortalessa a un teixi social que no es repeteix a cap més altre lloc de l’estat espanyol. Ara ho saben i porten mesos pensant i actuant com acabar amb aquesta fortalessa.

L’estat repressor espanyol ha vist que els dirigents polítcs són fàcil d’abatre, patrimoni, presó, amenaces i altres jugades brutes inconfesables, però ha vist que malgrat posar a la presó els lders de l’ANC i Òmnium no han afeblit la societat civil que ha permés que més de dos milions de persones i augmentant apostint malgrat la repressió amb la independència i la República.

Per això aquest atac contra les empreses, entitats i ciutadans que treballin lliurament per la república, no solament és la llista feta públca aquests dies, milers de ciutadans, entitats són perseguits actualment amb amenaces, inspeccions fiscals pervertides i teledirigides per desanimar i desactivar el moviment independentista.

L’estat represor espanyol pot abatre lideratges però malgrat tots els seus esforços no té pro força per acabar amb un poble combatiu, l’1-O el vam fer possible tots junts, #jovaifinançarl10 #jovaigpagarlesUrnes en sentit global ho fan invencible i fan possible que el dia que vulguem i la clase política perdi la por podra fer l’embat definitiu amb l’estat represor espanyol i aconseguirem el reconeixament de la República Catalana.

Van descobrir que en el món de les xarxes socials i mitjans digitals l’espanyolisme quasi no existia i tampoc tenien societat civil organitzada i han invertir milions d’euros per crear un món digital del nacionalisme espanyol més ranci. Han abocat i segueixent abocant milions d’euros a entitats i mitjans de comunicaicó i han llençat una creuada de mentides contra les organtizacions catalanes de tota indole i consideració, volen substituir un teixi civil català per un d’imginari estil Tabarnia.

Cal denunciar la repressió en tots els seus sentits, la policial, la judicial, la fiscal, les escoltes il.legals, el xantatge de les clavegueres de l’estat i la pressió mediatica de la caverna espanyola i catalana. #jovaifinançarl10 #jovaigpagarlesUrnes

 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut