Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

“Madrid és una festa fiscal i a Andalusia no paga ni Déu”

|

- Publicitat -

Una veritat dita pel candidat republicà Joan Puigcercós que ha desencadenat l’atac virulent de la brunete mediàtica espanyola, des del diari El País passant pel diari de Pedro J, El Mundo han sortit a disparar contra els republicans. Ara més que mai és l’hora de la gent valenta, ara és l’hora d’ERC.

Ja tant sols manca que la premsa catalana més espanyola s’apunti a l’atac contra ERC. Algú pot pensar que la frase del republicà no és políticament correcte, però el que ha dit és una gran veritat.

Publicitat

Catalunya és perseguida fiscalment respecte a la resta de regions espanyoles, les dades ho confirmen, en la meva etapa a Madrid ho vaig poder comprovar en el moment que vaig poder accedir a les dades d’inspeccions fiscals. Catalunya era molt més castigada que Madrid o Andalusia o altres regions espanyoles.

Dir la veritat no és cap insult, insultar és mentir , i mentir és el que cada dia fan molt mitjans de comunicació espanyols i molt líders polítics d’Espanya. Contra Catalunya val tot, ara Espanya no accepta les veritats.

Els catalans i catalanes paguem per tot i més, i per damunt de tot som més solidaris que ningú. Espanya tant sols ens vol per pagar, tant sols ens vol si estem callats i submisos. Jo dic prou, ara més que mai volem un Estat propi.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut