Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Sacsejada per la portada de “el in-Mundo”

|

- Publicitat -

El Mundo: “proetarres i independentistes donen suport a Mas en el seu primer acte oficial”

Alguns portem temps denunciant l’actitud d’aquest suposat mitjà de comunicació, que porta anys convertint el dret a la informació amb el dret a la mentida permanent. Pedro J va descobrir fa anys el poder de tenir informació i no ha dubtat en utilitzar-la en clau xantatge polític permanent.

Publicitat

Un llibre del periodista José Díaz Herrera, “Pedro J Ramírez al desnudo” de l’editorial FOCA el descriu perfectament, un llibre que s’ha venut gràcies al boca a boca i que ha estat obviat per molts mitjans de comunicació. El llibre defineix perfectament el personatge, les seves fosques actuacions al llarg dels darrers anys i la seva constant manipulació de la realitat, però el llibre també denuncia el tracte de favor dels molts polítics de tot color per quedar bé amb el personatge. Un llibre per entendre el perquè de tot el seu poder.

Recordem que aquest suposat diari ha tingut fins ara les portes obertes dels nostres mitjans públics de comunicació, des de la presencia del seu director a Catalunya a les tertúlies o la recent visita de Pedro J al programa de Josep Cuní a TV3. Sembla com si mentir i insultar et dona dret a tenir presencia als mitjans públics de comunicació.

Pedro J no perdona i mai s’atura contra els que gosen posar-li en contradicció les seves actituds, on posa l’ull, posa la bala, des del Grup 16, passant pel Grupo PRISA i sense deixar de costat tot un reguitzell de polítics que no li han rigut les gràcies.

Els seus objectius són sempre molt clars, tot s’hi val per aconseguir el seu poder o privilegis, des de canviar la llei de títols nobiliaris perquè la seva companya heretés el títol, passant per tenir una piscina il•legal que no permet la llei de costes o fins aconseguir no pagar una multa per obres il•legals a Mallorca. Comença a ser hora de no pagar traïdors.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut