Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

“Tot és molt confús” el Rei inclòs

|

- Publicitat -

Genial programa de Pere Mas i el seu equip, la seva darrera proesa ha estat arribar a parlar amb el Rei de tots els espanyols, amb una típica jugada de bromes radiofòniques, la fita ha estat de tal magnitud que tota la competència de mitjans de comunicació se n’ha fet ressò, tant a Catalunya com a Espanya i el món.

Una genialitat que ha traspassat fronteres però que ha estat maleïda per la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació, un cop més s’ha demostrat que tocar la Casa Reial de tots els espanyols és un greu problema, els precedents són evidents, Monzó, Wyoming, Miquel Calzada i ara Pere Mas.

Publicitat

La caça major contra el programa ja ha començat, tant des dels mitjans “amics” com dels mitjans de Can Godó, passant per la premsa groga i per alguns elements polítics com el PP o el mateix Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC).

Un CAC, per cert, molt valent en algunes coses però que calla davant els greuges contra la llengua catalana. S’atreveix amb el “tot és molt confús”, però calla davant els incompliments de la TDT de Barcelona TV o la TDT del Canal Català que no respecten l’ús de la llengua catalana.

Voldria equivocar-me però tinc la sensació que el programa del Pere Mas està sentenciat, per activa o per passiva, i segura i lamentablement passarà a engruixir la llista de programes històrics víctimes de la Corona Espanyola, o més ben dit víctimes de la manca de valentia dels nostres líders.

Com és diu al facebook, “Tot és molt confús, el Rei inclòs”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut