Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La manca de valentia de Carod?

|

- Publicitat -

Josep Lluís Carod-Rovira, la persona que va dirigir ERC en els seus millors moments ha decidit abandonar el partit, em sap greu, estic trist i dolgut i lamento profundament aquesta decisió. No ho puc entendre Josep Lluís, ens dius adéu, i ja està?  A ERC no hi sobra ningú.

Entenc que puguis estar dolgut, el partit no va estar a l’alçada en la resposta per la teva trobada a Perpinyà amb la direcció d’ETA, sempre he defensat aquella trobada, va ser un primer error acceptar la teva renúncia, per cert, una reunió que el temps convertirà en clau per entendre l’abandonament de la violència per part de la mateixa ETA.

Publicitat

Però tu tampoc has mostrat la valentia per lluitar per aquest partit, vas renunciar a presentar-te en el darrer congrés, i un cop finalitzada l’etapa de govern dius que plegues, no ho puc entendre.

Estem a les portes d’un nou congrés del partit, perquè no presentes la teva candidatura? És en els moments difícils, que és demostra la valentia i l’esperit de les persones, abandonar el vaixell ara és lo fàcil.

Per últim, recorda que és ERC qui t’ha donat molt, i que molts militants de base seguim lluitant per fer possible una nova etapa d’aquest històric i imprescindible partit.

#repensarERC

Tot va començar a Perpinyà….., Gràcies Carod

Una necessitat vital: refundar ERC

Publicitat

Opinió

Minut a Minut