Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

17/9: a fer la Matagalls Montserrat

|

- Publicitat -

Portava anys intentant fer els més de 83 km de la Matagalls-Montserrat, fins i tot fa uns anys vaig estar inscrit i un casament familiar m’ho va acabar impedint. Aquest anys el sistema d’inscripció ha canviat, sobretot pels no federats, i vaig apuntar-me per tal d’entrar en un sorteig. Vaig tenir sort i vaig entrar en el grup dels escollits, i porto ja unes setmanes preparant il·lusionat la travessa #MM2011, la meva primera MM.

Entre setmana bicicleta estàtica, i els caps de setmana caminades amb sortida des de Blanes, primer per la plana de la Tordera, Malgrat i Palafolls i en segon terme per l’entorn del Vilar i Lloret. A mesura que s’acosta la travessa MM he intensificat els entrenaments i he descobert el Parc Natural del Montnegre i el Corredor, el recordava vagament dels anys d’infantesa.

Publicitat

1.- entrenament: Blanes – Tordera – Hortsavinyà – i retorn pel GR-92 cap a Vallmanya – Tordera – Blanes, amb un total de 43 km.

2.- entrenament: Blanes – Tordera – Hortsavinyà – Sant Martí del Montnegre – Sant Iscle de Vallalta – Canet – tren fins a Blanes i Estació a casa, amb un total de 53 km.

3.- entrenament: Blanes – Tordera – Hortsavinyà – Sant Martí del Montnegre – Vallgorguina – Collsacreu – Arenys de Munt – Arenys de Mar i tren fins a Blanes i Estació a casa, amb un total de 62 km.

I per demà dissabte el repte de fer 83 km pel parc natural de el Montnegre i el Corredor #83kmpuig

Blanes – Tordera (9,5 km) – Hortsavinyà (21 km) – Sant Martí del Montnegre (30 km) Riells i Viabrea (40 km) tornada a Sant Martí del Montnegre (50 km) Hortsavinyà (60 km) i tornada pel GR—92 a Tordera i Blanes (83km). Veurem si puc amb tot el recorregut.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut