Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La meva primera Matagalls – Montserrat,

|

- Publicitat -

Finalment he acabat la meva primera #Mm2011, cansat i just de forces, molt al límit. Des d’aquestes ratlles vull donar les gràcies al Club Excursionista de Gràcia, i a tots els voluntaris que la fan possible any darrera any. La seva amabilitat en els diferents controls i avituallaments t’ajuden i molt. En el cas meu un agraïment especial al Josep i l’Oscar els dos voluntaris que tancaven la cursa per la seva paciència, pels seus consells que me van permetre finalitzar la meva primera #Mm2011.

D’aquesta primera #Mn2011 n’he tret uns bons consells, si vull tornar-hi i de veritat i vull tornar, tinc que fer millors entrenaments i més intensius, per tal de poder acabar-la en millors condicions, aquest és el repte per poder tornar a fer la meva segona #Mm2012

Publicitat

Ha estat una gran experiència, què vull que tingui continuïtat, en altres caminades semblants que és fan al llarg del país, una manera de conèixer millor la teva terra, de conèixer gent i compartir l’amistat.

Per últim donar també les gracies a tots aquells que m’han donat ànims durant aquest dies, ells també ho han fet possible.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut