Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

#marxassa 2011

|

- Publicitat -

Aquest dissabte he participat a la divuitena edició de la Marxassa, prova de resistència organitzada per l’Agrupació científico Excursionista de Mataró. A 2/4 de sis del matí ja soc a Mataró per agafar un dels autocars que ens han de dur al punt de sortida a Sant Martí del Montseny. Ens esperen 65 km pel parc natural del Montseny i del Montnegre Corredor.

500 participants prenem la sortida a les set del matí per enfilar el punt més alt del recorregut a Font Martina (km 10), el primer avituallament, per tot seguir enfilar la baixada a Sant Celoni (km 26) i remuntar cap a Sant Martí del Montnegre (km 36) on els organitzadors ens han preparat un veritable vermut.

Publicitat

Un cop recuperat  una tranquila baixada cap a Vallgorguina (km 44) on ens espera el dinar, un plat d’amanida i una botifarra per acabar d’omplir forces per la pujada al Santuari del Corredor (km 50) i enfilar la baixada fins a Mataró (km 65) on hi arribo després de 15 h i 30 minuts, són 2/4 d’onze de la nit i de retorn a casa escoltant la retransmissió del Barça Sevilla amb en Puyal, i encara soc a temps de veure els darrers minuts del partit. Llastima de l’errada de Messi, però el dia ha valgut la pena.

Primer va ser la Matagalls – Montserrat #Mm2011 (83km), aquest dissabte la #Marxassa2011 (65km) totes dues acabades. He descobert tot un món de curses de muntanya.

Busco gent per poder formalitzar un equip per participar a la Trailwalker http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca    4 corredors i 2 membres de suport. Interessats jpuig@c2014.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut