Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La traïció de Jordi Évole a Oriol Junqueras

|

- Publicitat -

Si fa pocs dies li dedicava un article semblant a Xavier Sardà per aprofitar la visita a la presó d'Estremera al vicepresident i pres polític Oriol Junqueras per banalitzar la situació, ara em veig amb l'obligació de fer el mateix amb el periodista espanyol més mediàtic, Jordi Evole.
 
Ni tan sols ha esperat un dia, el mediàtic Évole ha aprofitat que cobra del Grupo Planeta per fer dues declaracions que són titulars i tenen com a objectiu la divisió independentista: “El president Puigdemont no ha enviat cap carta a Junqueras. El vicepresident està preocupat pels enfrontaments pels llaços grocs”.
 
La informació que dóna de la carta és falsa, és una mentida. Segons fonts de presidència les cartes enviades no han arribat, una mostra més de la censura i repressió. Un detall que Évole no es molesta a denunciar però que aprofita per intentar dividir i banalitzar el procés independentista català. Ja ho va fer el “marcià” de Xavier Sardà, qui ahir dilluns li va fer el joc al periodista mediàtic a la tertúlia de Can Basté.
 
Sardà primer i ara Évole han traït la confiança del vicepresident Junqueras per intentar burjar i presentar els independentistes com unes pobres persones víctimes de la seva bogeria. I lògicament això que explico ho ha escrit avui a la capçalera del grup Vocento, en un article vomitiu on relata la seva visita a Estremera.
 
Posa en boca de Junqueras que la campanya de creus grogues és un error, que de la moció de censura com menys en parlin millor i que la direcció d'Esquerra rep les ordres del president republicà via llenguatges i senyals intel·ligibles per una persona com ell- no per la gent que els espia-. Un Évole incapaç de parlar de presos polítics i que la seva obsessió és banalitzar els independentistes com eina política.

 
.
 
 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut