Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Catalunya, Catalunya…

|

- Publicitat -

Si us plau, no facin servir més el nom de Catalunya per aquestes coses. Ni Catalunya Cup ni Copa Catalunya. Pleguin o imaginin. El que no pot ser de cap manera és que una indecència esportiva com això porti el nom de Catalunya. No pot ser que pels calers de les televisions estiguem disposats a fer-ho tot. Des d’aquí demano (o més ben dit, exigeixo) als organitzadors d’aquest magne esdeveniment que trobin solucions per prestigiar una competició que volen que porti el nom del país, o bé que la liquidin dignament per abocar-se cap altres treballs.
I no és que hagin faltat veus que ja ha apuntat possibles solucions, com les ha aplicades el món del bàsquet amb la lliga catalana: passar la competició a l’estiu, etc. Tot abans de permetre que un partit que porta per nom Copa Catalunya tothom el tingui més que res per una nosa. Amb quin equip es pensen que hi aniran el Barça i l’Espanyol? No hi ha prou feina en aquest calendari atapeït, amb finals de diferents competicions de lliga en totes les divisions… com per programar una final de la Copa Catalunya? És que, sincerament, no li veig la gràcia per enlloc. No volen dir que ens hauríem de dedicar més a promocionar, per exemple, la presència internacional de la selecció catalana en comptes d’abocar esforços en un partit que no interessa a ningú?
Com a culer, m’és absolutament igual el resultat d’aquest dimecres contra l’Espanyol. Jo els espero dissabte a l’estadi. Allò sí que serà un derbi! Mentrestant, no perdem energies en Copes Catalunyes, que no anem pas sobrats. Els esforços s’han de canalitzar bé, molt bé, perquè el futbol català se senti orgullós de pertànyer a la federació catalana i de poder defensar els colors del país, algun dia en competicions oficials. I tinc la sensació que en aquest camí l’actual Copa Catalunya és més aviat una pedra a la sabata.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut