Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

I així es guanyen les lligues

|

- Publicitat -

No juguem bé. Cert. Patim massa per guanyar equips notablement inferior. Veritat. Ja hauríem d’haver decidit el títol. I tant! Però així és com es guanyen les lligues: aconseguint els tres punts un dia que jugues malament. Si aquest diumenge haguéssim guanyat tres a zero el Llevant no hauria estat pas notícia. Que jugant un futbol massa lleig per als culers ens emportem la victòria… vol dir que aquest any també guanyarem la Lliga.

Molts de vosaltres recordareu els anys heroics en què guanyàvem al Bernabéu o al Madrid a casa i ja havíem fet la temporada. La majoria de cops, després perdíem la Lliga miserablement contra d’altres equips. Sempre ens queixàvem que el Madrid jugava fatal, però guanyava. I la història va sumant lligues i campionats, juguis bé o malament. I aquest any estic convençut que sumarem una altra Lliga i una altra Copa, perquè tenim un equip prou competitiu com per arribar al final justets de gasolina, però els primers. El meu segon equip és la Reial Societat, però el dissabte els guanyarem. Els partits que ens queden a casa són contra rivals que es juguen poc a la Lliga i el Nàstic és gairebé segur que arribarà a l’última jornada sense opcions de mantenir-se a primera divisió. Que podem perdre? Sempre, aquesta és la gràcia del joc, però sent objectius penso que qualsevol madridista o sevillista voldria tenir el nostre calendari.

Publicitat

Un altre tema és que aconseguim refer l’ambició i la imaginació d’aquest equip a l’estiu. Els rumors interessats de fitxatges o traspassos ja estan a l’ordre del dia i la pressió sobre els jugadors no és cap broma. Confiem que en Txiki i en Rijkaard sàpiguen portar la nau a bon port. Ho seguirem amb atenció.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut