Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

LES REVOLTES NO SÓn TAN CASUALS

|

- Publicitat -

Les revoltes no són tant casuals…. A més del que em anat comentant, hi ha una cosa que no em quadra.
A dia d’avui qui està atacant més els mercats financers d’Europa i els estats units ( la nostra bomba immobiliària i el deute d’eua )  són els fons financers provinents de les dictadures que viuen del petroli, gas etc ( Tunisia, Líbia, Qatar, Aràbia, Egipte) Pot haver-hi una relació de noves formes “de guerra”.
Sense aquests països ( o sense govern) , i amb els fons immobilitzats a Suïssa,  perquè són dels dictadors… No hi ha mes atacs.
De retruc la crisi humanitària pot dur a un allau sense precedents de migració ( ma d’obra barata)cap a Europa.
 Amb una Europa ultra vigilada (controlada socialment) i on fa dos mesos es va intentar o aprovar  una normativa europea on es deia ” els treballadors extracomunitaris , treballant a Europa cobrarien el mateix que als seus països , sense aconseguir mai la nacionalitat ni els drets” una destrucció dels drets socials i col.lectius  a Europa i un conflicte social que justifiqui un poder absolut dels estats .
… Fa pensar d’una banda que les revoltes van bé financerament per foragitar amenaces d’Europa i EUA i internament endurir el control social.
 Això  ens afecta a la mítica classe mitjana  que entra en competència laboral i de drets socials col.lectius i individuals amb aquesta nova situació . Això i més retallades socials i control sona molt al que la OTAN preveu en el seu document  “urban operations 2020”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut