Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El Tribunal Constitucional ha decidit en 30 minuts

|

- Publicitat -

Fa uns anys, amb una sentència del TC va començar aquest procés cap a la independència. Avui a ordres del PP i de forma excepcional, el Tribunal Constitucional s'ha reunit avui a les 7 de la tarda per suspendre la consulta. En 30 minuts, han llegit i estudiat les 94 i 36 pàgines pàgines dels dos recursos, els han debatut, han revisat articles de la sagrada Constitución i de l'Estatut, s'han posat d'acord i per unanimitat han decidit suspendre-la. O potser han decidit i ja llegiran més endavant la llei de Consultes?

30 minuts. Tot un record! Això se li diu anar per feina. Imagineu l'estat espanyol lluitant contra la CORRUPCIÓ o la CRISI amb la mateixa celeritat i energia que contra uns catalans que volem votar? Normalment, parlem de dies o setmanes de feina burocràtica preparant recursos, anant al Constitucional i suspenent una llei.

Publicitat

Pensava que almenys guardarien les formes, semblant més imparcials, i trigant algun dia a emetre la suspensió. Però ja posats millor així que vegi tot el món que el TC està a les ordres del Gobierno de EspaÑa.
 

Si l'estat actués sempre així, parlaríem d'una altra espanya, i no seríem on som ara. Potser ni voldríem ser independents. Però un estat que utilitza tots els mitjans en contra nostra: govern, policia, serveis secrets, falsos informes, mitjans de comunicació i la 'justícia' amb un TC que hauria de ser imparcial, només fa que augmentar la meva repulsa en vers a ell.

Què vol realment el reino de espanya de mi i de tots els catalans que pensen com jo? Que ens sentim espanyols o simplement els impostos que paguem cada mes?

Publicitat

Opinió

Minut a Minut