Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Crida jove 2017-11

|

- Publicitat -

Veiem a diari com la flagrant corrupció, repressió, i manipulació del règim franquista actua sense cap discreció i sense cap incomoditat. Veiem sovint casos evidents i esfereïdors de repressió política, com empresonaments, coaccions policials, manipulacions ridícules -però eficients- dels mitjans, trencament absolut de la independència del poders de l’estat, i fins i tot assassinats;  tot per la esclafadora imposició de la voluntat i de la utopia nacionalista del règim franquista.

 

Publicitat

El jovent català ens trobem dins d’un país amb votants que recolzen el que per nosaltres és inimaginable. Ens n’adonem de les conseqüències desastroses que té el control omnipresent del règim sobre tots els àmbits de la vida del ciutadà, i quedem incrèduls quan veiem que no, que els seus partits no cauen en la misèria parlamentaria; més aviat al contrari. Veiem que la corrupció obertament i sense cap vergonya exercida en tots els àmbits imaginables, no afecta als costums de vot i de consum polític dels ciutadans; els mètodes del règim funcionen. I veiem que, tot i que en menor mesura, aquest fenomen no és exclusiu d’Espanya, sinó que a Catalunya també existeix.

 

No vull entrar a parlar sobre els motius que porten al votant a donar continuïtat a aquest sistema. Siguin quins siguin, el jovent som els amos del futur, i és a les nostres mans aturar aquesta roda esclafadora dels amics del règim franquista. Per això amb aquest article vull demanar a tots els que tingueu opinió, desitjos de progrés social, inquietuds polítiques, o ganes de ser escoltats, que piqueu a la porta del partit que més us representi i entreu a formar part dels que, junts, aconseguirem un futur digne.

Jordi Queraltó Torras
 

@jordiqueralto

*Article originalment publicat el 30/12/17 al TOT SantCugat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut