Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

TEMPS DE DESCOMPTE FINS AL 9N

|

- Publicitat -

El brau hispànic seguint el comportament que era d’esperar ha envestit la capa, ni que fos rosada. El Govern de Madrid ha portat al Consell d’Estat el NOU9N. Llavors què hem de fer?
Primer observar el calendari. El Consell d’Estat respon abans de divendres, el Consell de Ministres decideix portar-ho al TC i aquest anant molt ràpid ho admet a tràmit a principis de la setmana que ve.
Aquest cop el Govern de la Generalitat no atura res i té una setmana sencera per deixar tota la maquinària a punt pel 9N. Si el TC admet a tràmit seran els voluntaris, l’ANC i els milions de ciutadans que resoldran el tema el )N, amb els Instituts i locals oberts. I alternativament en llocs pròxims i al carrer meses de l’ANC i Òmnium per denunciar l’Estat espanyol per vulneració del dret humà fonamental a la manifestació i a l’expressió.
La foto del 9N. Milers d’observadors i periodistes internacionals. Algun funcionari de l’Estat portant requeriments a alguns dels locals de consulta, el Mossos limitant-se com és el seu deure a evitar cap incident violent, la majoria de locals fent la consulta i la totalitat de meses del país, moltes més que locals de consulta recollint de forma pacífica i festiva la denúncia a l’Estat espanyol.
I l’Estat espanyol en el punt més baix per ara, de prestigi, enfangat fins les celles per casos de corrupció i amb tots els números de patir una autèntica revolució política d’aquí pocs mesos.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut