Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’opció de l’Esquerra de Manresa

|

- Publicitat -

Aquesta és la declaració que ha fet ERC Manresa en l’equador de la campanya:
Esquerra Manresa ha polsat el darrer any l’opinió del seu electorat en centenars de contactes per valorar la tasca duta a terme pel govern municipal en el darrer mandat i analitzar les opcions de futur més positives per a la ciutat. Aquest sondeig ha estat objecte de debat a la seva Secció Local, les conclusions del qual es detallen a continuació:

1) Esquerra Manresa ha complert amb lleialtat i responsabilitat el compromís assumit abans de les eleccions del maig del 2007 de reeditar el govern d’esquerres i catalanista a la ciutat de Manresa, tenint en compte els bons resultats que la seva gestió havia donat en els anys precedents.

Publicitat

2) Valoració general positiva de la tasca duta a terme pels nostres regidors en el mandat que ara s’acaba, que no és incompatible amb l’acceptació de la necessitat de millora en alguns aspectes.

3) Crítica generalitzada a la manca de lideratge de l’alcalde Camprubí al capdavant de l’Ajuntament.

4) Ara entrem en un nou escenari i, tal com ja ha manifestat Pere Culell, el nou mandat representa un punt i a part. Manresa, com la resta del país, viu una nova etapa econòmica i social que requereix, per afrontar-la amb èxit, molta més eficàcia en la gestió i un lideratge polític més potent.

Davant d’aquesta situació,

1) Esquerra Manresa no donarà suport a un govern liderat per l’actual alcalde i candidat socialista.

2) Pere Culell és la millor opció per liderar la ciutat per la seva reconeguda capacitat de generar consensos al voltant de projectes col·lectius en benefici de la comunitat, que són imprescindibles per afrontar la situació de canvi econòmic i social que vivim.

3) Esquerra Manresa s’ofereix a la ciutat, doncs, com a garantia d’un govern capaç de fer polítiques de progrés que impulsin els col·lectius més dinàmics de la ciutat en la creació de riquesa i que garanteixin la cohesió i el benestar social.

4) Esquerra Manresa és l’opció més eficaç per avançar, des dels municipis, cap a la independència del nostre país

5) Esquerra Manresa fa una crida als votants socialistes, i a tots els que volen votar una opció d’esquerres i catalanista, desencantats amb la manca de lideratge de l’actual alcalde perquè apostin per Pere Culell i el seu equip.

Per tot plegat Esquerra esdevé la garantia d’un govern progressista i catalanista a Manresa, i d’un lideratge nou que necessàriament trenqui inèrcies. Perquè són temps nous i calen nous lideratges.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut