Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La lletania de les retallades

|

- Publicitat -

Sota l’excusa de la retallada, la llei d’acompanyament de CiU fa un reset total a l’obra de govern estratègica pactada amb la societat civil:
Es impensable com una nació sense estat, per culpa del sectarisme CiUpolític, pot permetre’s anar desfent per sistema tota l’obra anterior.
Subordinació i noautonomia d’agències, supressió de la participació de patronals i sindicats, retorn al model de subvencions digitals.
Cap reforma estructural seriosa que no sigui desfer obra de govern anterior. Eliminar interins i laborals molts cops eficients i ben preparats, i no tocar cap dels funcionaris ineficients. Expulsar a tot aquell que hagi estat contractat en època del tripartit, al marge de la seva eficiència i de si són professionals independents.
Quan els historiadors tinguin perspectiva veuran l’etapa que s’ha iniciat com la de la deconstrucció de l’Estat per retornar a la finca CiU.
Estem davant la llei reset, la llei terminator, la llei del pas de l’Estat a la finca. La transició cap el dret a decidir a quin lobby privat haurem de pagar el peatge dels serveis abans públics.
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut