Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La clau de volta són les estructures d’estat

|

- Publicitat -

Anem en retard en la creació d'estructures d'estat;per exemple, l'Administració de Justícia, depèn en gran part, de l'Estat espanyol i es fa servir molt poc el català . Cal molta pressió popular i ,sobretot, molta irradiació de consciència nacional i social ( les dues van lligades). cal de totes totes fer mullar els polítics de dalt de tot i també els empresaris  i l’anomenada societat civil  poderosa .

Necessitem, més que mai, estructures d'estat de “ciment armat” (invencibles) i blindar-les de debò amb la voluntat del poble català. Ens cal, més que mai, una fusió
efectiva entre de la població civil i el partits que defensen, veritablement, la independència i desemmascar els grans botiflers ocults i els  “indígenes” que ens fent anar malament socialment parlant.

Publicitat

Resistirem fins el 2016?  Caldrà fer-ho .Ara i aquí el més important és crear i consolidar veritables estructures d'Estat, alhora també és indispensable irradiar molta consciència nacional . Algun dia sabrem que és el que està passant de debò avui en dia.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut