Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El drama de l’ immigració en l’Europa del postmodernisme.

|

- Publicitat -

Un bon i interessant article  del  setmanari  Der Spiegel (edició internacional)  que s’edita  a la ciutat alemanya d’Hamburg. El “Der Spiegel” explica el desgavell del tema immigratori a la UE . No hi ha dubte  que  la manca d’una autoritat europea en matèria d’immigració provoca  un greu desori a tot el vell  continent, en aquesta Europa del postmodernisme de principis del segle XX.  De fet, la miopia política d’alguns, grans, estats  de la Estats de la UE, i el fet que  l’euroescepticisme  creixent   estigui “ esvalotant el galliner” provoca  que  La UE no  tingui la valentia suficient  per  tal d’ordenar  una situació que  comença a ser explosiva . L’immigració  és un dossier  molt sensible, amb el qual no s’hauria de fer demagògia i, a més, s’hauria d’evitar, de totes totes , convertir-lo – a través d’unes màfies despietades –  en un gran exèrcit de reserva laboral,  enfrontat  amb la població,  aturada i assalariada amb baixa formació, autòctona europea. De fet, això és la causa directe de l’augment preocupant de l’extrema dreta i de tots els populismes simplistes, de pelatges polítics variats, arreu de tota la geografia europea .

Cal recordar que aquest “malestar” envers  el tema immigratori es la causa que, des de Brussel•les, no s’agafi el rave per les fulles; encara que el veritable  problema  és que Europa ( i particularment la UE) està dominada per uns estats caducs, esmaperduts i panxacontents i, alhora, segrestada per uns mercats financers, totalment, insensibles  i insaciables .

Publicitat

http://www.spiegel.de/international/europe/immigrants-buy-visas-in-latvia-as-europe-locks-out-the-poor-a-926543.html#ref=nl-international

Publicitat

Opinió

Minut a Minut