Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La crispació, l’exabrupte i la mentida

|

- Publicitat -

Les  paraules del bisbe de Girona  Francesc Pardo, que amb motiu de l’homilia que va fer per Sant Narcís, va demanar perdó i va lamentar, públicament, els insults i menyspreus de la  cadena de televisió 13 TV  contra Catalunya representen un exemple alliçonador, carregat d’una  gran dignitat .

De fet, no hauria de ser el bisbe de Girona, sinó el President de la Conferència Episcopal espanyola, qui  demanes disculpes a tot el poble de Catalunya per  actitud catalanofòbica  d’aquesta televisió que emet des de Madrid. No s’entén, de cap de les maneres, que una cadena de televisió, que hauria de defensar els valors de l’humanisme cristià  es dediqui a expandir l’odi, la fatxenderia i la provocació contra la nostra nació catalana.

Publicitat

És intolerable que  13 TV  sigui un mitjà de  comunicació, que ja ha superat  en anticatalanisme  a  Intereconomia,  que estigui  al servei de la crispació, l’exabrupte  i la mentida, tot defensant els privilegis  de la casta extractiva de l’altiplà castellà . Aquesta  televisió s’equivoca, de totes totes, defensant el centralisme antidemocràtic i situant-se , als antípodes,  d’uns mínims valors cristians de base.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut