Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Un candidat excepcional

|

- Publicitat -

Em sembla excel•lent la decisió de nomenar Josep M. Terricabras Nogueres com a candidat d'ERC  a les eleccions al Parlament  europeu. És una persona afable, amb un profund sentit de la justícia i  de  la responsabilitat social. 

Josep M. Terricabras  és  un filòsof de primera, que parla i escriu bé moltes llengües . Una personalitat amb esperit crític i, alhora, un gran patriota català. Bon coneixedor del vell continent  i  europeista convençut. Un prolífic escriptor d’articles de premsa i llibres, alguns d’ells molt pedagògics, com per exemple,  un petit text de l’any 2004 : “Pensem-hi un minut”, en que exposa unes, molt reeixides, reflexions sobre política i cultura  d’una forma lúcida, irònica i sorprenents. Aquest llibre d’en Terri sempre el tinc a mà per consultar-lo . 

Publicitat

En síntesi, Josep M. Terricabres és un autèntic candidat de luxe : un candidat del poble i pel poble, que pot fer una bona tasca -política i pedagògica -a Brussel•les. Un candidat fantàstic  i esplèndid : un candidat excepcional  per  a una situació excepcional.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut