Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

S’ha imposat el sentit comú

|

- Publicitat -

Davant  l’allau de notícies negatives, tant des de l’àmbit polític  com econòmic  i ,sobretot,  social  m’agradaria  comentar  quelcom positiu : al final el seny s’ha imposat a la CCMA i s’ha  pogut  aturar l’externalització  de la publicitat  de TV3  i Cat Ràdio. 

Aquesta és una bona notícia perquè beneficia al país en el seu  conjunt . Ara i aquí  ens  calen uns mitjans  radiofònics  i televisius públics potents;  no s’entendria que la publicitat passés a dependre d’uns grups  privats que  tenen uns interessos molt  diferents del que puguin representar  uns mitjans públics. Per altra banda, cal tenir molt present que  els treballadors, tant de la Ràdio com la televisió pública catalana, sempre s’havien oposat a aquesta  mesura, que  sense cap mena de dubtes, afeblia aquests mitjans.

Publicitat

De fet, mantenir la publicitat dintre de la casa era/és una aposta estratègica bàsica de cara al futur . No podem oblidar que  davant del moment  polític  que vivim a Catalunya,  l’opció  de l’externalització implicava, entre altres coses, claudicar davant d’uns grups de pressió  que no són precisament massa  ferms  en defensa de la sobirania  de Catalunya . No hi ha dubte, per  sort,  i gràcies a la pressió  política i social  s’ha pogut  frenar una monumental atzagaiada : s’ha imposat  el sentit comú .

Publicitat

Opinió

Minut a Minut