Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Batusses a la dreta europea

|

- Publicitat -

La brega a la dreta  europea  es  complica . Cameron no vol de cap de les maneres que  Jean Claude Juncker  sigui  el President de la Comissió  Europea. L'enfrontament és fort : neoconservadors contra democratacristians. La dreta  europea està fent  un autèntic paperot. Què hi diu en Rajoy ?  I en  Duran Lleida ? 

El  “Premier” Britànic  amenaça de  sortir de la UE si  el cap dels  populars europeus, Jean Claude Juncker,  és nomenat President  de la Comissió  Europea .   De fet,
Cameron és l'autèntic Cavall de Troia contra Europa. És el Cavall de Troia neoconservador, al servei, no dels Estats Units sinó de la plutocràcia ultraconservadora global, amb accent anglosaxó, la qual és vol carregar absolutament tot el que faci referència a l'Estat del benestar i la llibertat nacional dels pobles d'Europa. És l'autèntic uniformisme plutocràtic que està en contra d'Europa. Hem d'anar molt en compte amb aquest element tan pertorbador i desestabilitzador del vell continent.  Els tory's britànics (els neoconservadors del Regne  Unit) s'han tret la màscara, la careta i ja  són autènticament euroescèptics de dreta extrema . Tot plegat és un espectable  polític que val la pena  seguir .

Publicitat

Opinió

Minut a Minut