Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

120 iniciatives legislatives ultrajacobines

|

- Publicitat -

En els  darrers dos anys i mig el govern espanyol ha aprovat 120 iniciatives legislatives, de les quals 52 per la via del decret-llei, amb una filosofia clarament  recentralitzadora i d’invasió de competències de la Generalitat. Aquesta bateria de mesures -profundament ultrajacobines, autoritàries i arrogants- posa de manifest la imposibilitat de poder posar  en marxa  qualsevol tercera  via.

Tot aquest paquet legislatiu tan “ultramuntà” ens demostra, d’una forma molt fefaent, que  actualment la independència no és  cap  caprici, no és quelcom  que reivindica una majoria de  ciutadans, per motius ideològics i polítics; és molt més que tot això. Actualment la independència de Catalunya és una autèntica necessitat, sobretot social, que és vital per tot el poble  català. Ha arribat un moment que l’ofec centralitzador és tan evident, tan insuportable, que no tenim alternativa: o independència  o dissolució. En aquest cas, o diguem prou de debò  o desapareixem  com a poble,  no tenim elecció.

Publicitat

Ara cal tirar endavant, amb coratge i fermesa, i portar a terme  la consulta del proper 9 de novembre. Perquè és clar, si això no és possible   se’ns planteja un futur  molt  inhòspit; un retorn regressiu a uns paràmetres polítics  del  tardofranquisme. És a dir, que  només podrem superar l’asfíxia  econòmica i política si som valents i opten ,col•lectivament, per  la  sobirania plena . En definitiva, no hi volta de fulla . Si volem restaurar la nostra dignitat com a poble, és a dir superar aquestes 120 inciatives legislatives rabiosament anticatalanes, ens cal  marxar d’Espanya al més aviat possible.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut