Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La superestructura no dorm mai

|

- Publicitat -

 

A vegades  un pot arribar  a pensar que la millor definició de la política catalana és la d’un trencaclosques autènticament mortificador; de tota manera sembla que ens els  darrers dies es torna a imposar el seny i la unitat d’acció avança, encara que el més important és que, tots plegats, ens hem de conscienciar  que la  mobilització  ha de ser permanent si volem assolir les nostres fites amb dignitat, Ara és bàsic que el procés participatiu del nou 9-N sigui un èxit, que milions de ciutadans es mullin a favor de  Catalunya; però un cop  passada aquesta  data  haurem de seguir  bategant per tal d’exigir que  res  no s’aturi.

Publicitat

A hores  d’ara  és imprescindible  que els polítics catalans estiguin a l'alçada del moment  històric i que el poble català mantingui viva la flama, l’esperit de la mobilització permanent. Això és essencial perquè la superestructura de l’Estat espanyol no dorm mai, sempre està a l’aguait de tot; sempre  està preparada per  manipular  la corrupció i posar en marxa el ventilador  contra la nostra nació  catalana. En aquest sentit, el poble  i la classe política catalana han d’estar  molt amatents per acabar de fer net; per netejar per sempre, amb un detergent molt potent anomenat  transparència democràtica, totes les  xacres  del  passat, totes les corrupteles que actualment  actuen com un nihilisme demolidor en contra dels legítims anhels d’emancipació nacional de Catalunya. No hi ha dubte que vivim  en una campanya permanent d'ençà de la sentència de l'Estatut i, de cap de les maneres, ens podem esgotar. La força i el talent del poble  català  ha de fer possible  que  la política  catalana esdevingui  un instrument  útil  per transformar la  realitat i arribar, al més  aviat possible, a   un estadi de   llibertat  nacional  i   justícia  social .  Ara no podem fallar: polítics i poble, institucions i societat civil, hem d'anar tots a una . No ens podem permetre més errades. Hem d'aprofitar el moment, perquè, de cap de les maneres, podem esperar vint o trenta anys més a assolir la nostra anhelada llibertat nacional .

Cal tenir  molt  present  que  l’independentisme  català, juntament amb el 15M han sigut un dels moviments socials de masses dels últims anys que més persones han mobilitzat. Doncs bé, pel que fa a casa nostra, pel que  fa referència al procés d’alliberament  nacional de Catalunya no podem quedar  a mitges tintes, no podem quedar  amb la feina a mig fer. Ara  i aquí  la mobilització  ha de ser permanent  i total .

Publicitat

Opinió

Minut a Minut