Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Més centralistes i reaccionaris que el PP

|

- Publicitat -

En aquesta tumultuosa  precampanya  de les municipals  algunes propostes, terriblement antisocials, del  partit  de moda  per excel•lència -Ciudadanos/Ciutadans (C/S)- han passat  molt desapercebudes.

D’aquesta  manera, el partit del flamant Albert Ribera  ens planteja suprimir l’IVA  super reduït, (el dels  aliments de  primera  necessitat); però una altra mesura, encara més antisocial, i molt  antiterritorial seria la supressió de tots els municipis de menys de 5.000 habitants.  Un proposta, superdretana i superjacobina, que ni el PP s’atreveix  a formular. Al meu entendre, que el partit que diu defensar  la regeneració política pretengui  començar per  carregar-se els drets  dels  més  febles  i, a més a més , intenti deixar gran part de la geografia catalana amb “el cul  a l’aire” és nefast . No hi ha dubte que Ciudadanos és un partit  profundament  anticatalà –aquí a Catalunya ja  sabem de quin peu calcen- però és que, a més a més,  voldrien carregar-se quelcom molt  important per  mantenir  una  Catalunya viable  i  compensada: l’equilibri territorial.

Publicitat

De  cap de les maneres el  poble  de  Catalaunya  pot  acceptar una mesura tan salvatge  i desequilibradora com és la supressió dels municipis de  menys de 5.000  habitants.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut