Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Una UEFA molt arbitrària

|

- Publicitat -

Com és  possible  que un organisme, teòricament  seriós,  com és  la UEFA compari el cas de les estelades amb Kosova, Palestina, Albània o  Xipre ? No hi ha dubte  que la burocràcia futbolística de la UEFA, força  corrupta, està  molt mal informada, ja que l’estelada, per damunt de  tot,  és un símbol  de  pau, llibertat  i  justícia  alliberadora. A més, l’estelada és una bandera perfectament legal, reconeguda oficialment pel Parlament de  Catalunya. No s’entén que la UEFA  vulgui  aplicar al Barça  una multa de 40.000 euros  pels fets succeïts  el 29 de setembre  en un partit  contra el Bayer Leverkusen.

Davant d’aquesta atzagaiada  legal  de la UEFA, l’associació Drets, en nom de  diversos  socis del FC Barcelona ha  presentat  als Jutjats de Barcelona  una demanda  per  vulneració  dels drets  fonamentals.  És indigne  que la UEFA  pretengui sancionar d’una manera tan arbitrària la  millor,  i més cívica,  afició del  món .  Aquí  fa la sensació que la UEFA  s’ha deixat  influir  pel dogmatisme anticatalà d el govern  espanyol. .L’Associació  Drets recalca que l’estelada és  un símbol provisional de Catalunya que  representa un anhel  i  reivindicació democràtica, legítima  legal  i no violenta.  A més  la sanció injusta  de la UEFA contra el Barça  vulnera els articles 16, 20 i 25 de la CE .

Publicitat

En síntesi, aquesta  és  una multa coercitiva, de caràcter polític, que coarta  la llibertat  dels  socis  del  Barça,  i  d’una gran majoria  de catalans,  que volen expressar les seves, justes  i legítimes, aspiracions envers una Catalunya lliure i sobirana.  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut