Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El gran recapte d’aliments a Portbou

|

- Publicitat -

Com a Portbouenc, altempordanès, gironí, català  i europeu  em sento molt orgullós  de l’exemple de civisme  i  solidaritat  que  ha donat Catalunya -tots els seus pobles, viles i ciutats- amb la magnífica  iniciativa del  gran recapte  d’aliments, portada a terme  els passats  27 i 28  de novembre.

És molt important, per exemple, que enguany, només  a les comarques  gironines, s’hagin recaptat més de 500 tones de menjar. Però el que m’ha reconfortat més és que al meu estimat poble, a Portbou (Alt Empordà) per primera  vegada, i cal recordar que aquest  2015 era ja el setè gran recapte que es feia a Catalunya, s’ha pogut  portar a terme en dos supermercats locals. Per aquesta raó, voldria  felicitar tots els portbouencs, l’Ajuntament de Portbou, l’equip de govern municipal i, molt especialment, la regidora de Serveis Socials, Maria Àngels Macias per haver fet possible un excel•lent acte de humanisme i justícia social.

Publicitat

Tant de bo que d’altes problemes que patim,com a assignatures pendents, en el nostre benvolgut municipi (estic pensant en la manca de civisme d’alguns propietaris de gossos embrutidors i en el greu problema de les andanes, massa elevades, per poder pujar al tren) es poguessin solucionar d’una forma tan satisfactòria.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut