Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Portbou, el civisme i el voluntariat

|

- Publicitat -

Portbou travessa moments difícils. Portbou necessita aplegar el màxim de talent i de força per poder tirar endavant iniciatives que facin reviure  el poble. Aquesta encisadora localitat situada al nord-est de  la comarca de l’Alt Empordà, on les Alberes arriben fins  el  mar, tot creant un paisatge meravellós i una pau suprema, necessita més unitat  i entesa  per  seguir  bategant. A hores d’ara a Portbou li fa falta impulsar el civisme i, sobretot, que la seva gent s’apunti a fer de voluntaris en tasques  diverses.

Portbou, en els darrers temps, té plantejats  uns reptes que fan imprescindible la implicació del màxim nombre de persones. En aquests moments caldria fer una crida cívica perquè  el màxim nombre de portbouencs, sobretot de joves, s’apuntessin  a fer tasques de  voluntariat Estic pensant en un qüestió concreta  com pot ser l’ajuda en el repartiment  d’aliments. Enguany, des de l’Ajuntament i, més concretament, des de la regidoria d’ERC  de Serveis  Socials que dirigeix la  Maria Àngels  Macias, s’ha fet molt bona feina en el recapte local d’aliments. Doncs bé, és molt important i necessari que aquesta regidoria pugui disposar de voluntaris, de persones  que,  lliure i desinteressadament,  donin un cop de ma a l’hora de fer arribar aquests  aliments  als  més necessitats.  També seria molt important que els dos regidors que actualment  es troben a l’oposició es  poguessin integrar en l’equip de govern municipal  per tal  de formar un  govern local  d’unitat

Publicitat

Portbou, aquest petit paradís  natural amb les seves excel•lents riqueses arquitectòniques i amb el  llegat de Walter Bernjamin ha de fer un esforç per  intentar que arreli amb força el civisme i el voluntariat  social . És  la única  solució  de poder  sortir de l’atzucac.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut