Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

A favor de la República catalana

|

- Publicitat -

 El   proper  diumenge  20 de desembre  tots els catalans  tenim  una cita  vital  a  les urnes. Aquest  cop  és molt  important  votar bé;  és  a dir, és imprescindible  que   exercim el nostre  vot  a  favor de les llistes dels candidats, al Congrés  dels  Diputats  i  al Senat, a  favor  d’ERC. 

El  20-D no ens podem  equivocar.  El 20-D cal votar  ERC (els republicans, els liberals progressistes, els nous socialdemòcrates, els lliurepensadors; és a dir, la gran majoria del  centre i de  l’esquerra  treballadora  i menestral de la nostra nació catalana). El 20-D no podem  confiar en forces polítiques  que ens prometen un referèndum, però que no són de  fiar. A més, encara que volguessin, que no volen, no podrien tirar  endavant aquesta  promesa electoral, semblant a  la que va  fer  Rodríguez Zapatero amb l’Estatut.  Cal tenir en compte  que  tan  el PP,  com Ciutadans, i molt probablement el PSOE posarien en marxa,immediatament, un  pervers recurs d'inconstitucionalitat per  tal de  bloquejar-ho tot.

Publicitat

Ara  i  aquí  és  més  necessari  que  mai votar i, sobretot,  fer-ho  de  forma  contundent a favor de  l'horitzó de la República  catalana, per  tal  d’avançar  cap a la llibertat nacional  i  la  justícia  social, dintre  de la interdependència  europea. El proper  20-D  cal votar massivament  a favor  de  la millora  efectiva  de la qualitat de  vida  dels catalans. I això només serà  possible si som capaços d'esdevenir lliures  i sobirans; és a dir, votant d’una forma diàfana ERC.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut