Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Votem si desprès no volem plorar

|

- Publicitat -

Ara  i aquí necessitem, més que  mai, anar  a  votar. Ens fan falta  blindatges  de tota  mena. Necessitem blindatges polítics, socials  i vitals per tal de  poder  tirar  endavant amb el  procés d'alliberament  nacional de Catalunya. Si votem a certes  opcions que  prometen un referèndum, però no són de fiar tot se'n va en orris. Ens cal un esforç  suplementari de  darrera  hora  per tal de  fer possible que les candidatures d'ERC al Congrés dels  diputats  i al Senat  tinguin una  victòria  esclatant.

Si  us plau, anem a votar  de forma massiva  per la República  catalana  si no volem passar-nos tot el diumenge a la nit  plorant com desgraciats. Ara  i aquí, en aquest 20-D es quan fa més falta  que  mai una mobilització patriòtica, cívica i progressista per  poder tenir un país  que  doni resposta als  grans  reptes de  futur. Actualment  Catalunya  té  enormes  problemes  socials -sanitat, transport públic, atur-, però també magnífiques oportunitats de futur.  Necessitem  un  país nou per tal de construir una economia  nova. l'Eina  per  construir tot això passa, necessàriament, per  ERC . Fem possible  la victòria. Mobilitzem-nos com un sol  home  si no volem ser  brutalment  derrotats per la  superestructura de l’Estat  espanyol, el qual busca en aquestes eleccions  la forma més  ràpida d’anihilar-nos a  tots.

Publicitat

En aquests  moments  cal tenir  molt  present que  ERC té la IDV (intenció directa de vot més alta), a totes les circumscripcions.Per tant, cal concentrar els vots en ERC, per evitar que els partits unionistes i assimilacionistes guanyin a Catalunya. Tant al Congrés (papereta blanca), com les 3 places d'ERC al Senat (papereta sèpia).No us deixeu enganyar. Aquesta vegada, votar ERC és garantir que la veu de Catalunya se la quedin els que no volen que Catalunya tingui veu. Demà  Tots a votar!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut