Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Una jornada històrica de debò

|

- Publicitat -

El dissabte 9 de gener de 2015  ja es  pot  dir que va ser un dia  històric per a la nostra nació  catalana. Va ser un dia d'infart, en què al final  es va imposar  la generositat  i el “savoir  faire”  polític .

Aquell  càlid  dissabte de  gener  passarà a la història  com una jornada en què es va imposar el sentit  comú i, alhora, la fermesa.  Aquell dissabte de gener  serà  conegut, també, com el dia de la responsabilitat política, de tots, desprès de tres mesos de  política de vol gallinaci i de baix nivell.  Ara ha  arribat  l'hora de la unitat  civil catalana per avançar en la llibertat nacional, la justícia social  i  la veritable  modernització  del país. Ara és l'hora de posar-se a treballar per intentar sortir, al més aviat possible, de l'atzucac polític, econòmic  i  social  en què  es troba actualment  Catalunya. De moment  hem desbloquejar  una situació infernal que  ens portava, directament, cap la  catàstrofe. Ara cal posar fil a l'agulla, enfortir-nos com a  poble, formar-nos  políticament  de  debò,  guanyar cohesió social  i  preparar-nos per a un període de resistència sense  precedents.

Publicitat

Ara i aquí hem de procurar donar el millor de  tots  nosaltres. Dur a terme un gran esforç  col•lectiu per tal de fer realitat els anhels, de milers i milers de  ciutadans de  Catalunya, de llibertat,  justícia social  i  sobirania plena. Ara és l’hora  catalans de l’emancipació com cal.  Entre tots ho hem de fer tot: som imparables. Visca Catalunya lliure, plena, justa i solidària Endavant  per  sempre.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut