Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

El tren i el gironisme social

|

- Publicitat -

Voldria felicitar la Diputació de Girona per la seva aprovació, el passat dimarts 17/05/2016, d’una moció -presentada a proposta d’ERC- per unanimitat, amb l’adhesió de tots els grups de la cambra gironina – CIU, ERC, PSC, CUP i  IDS-  la qual reclama la inversió urgent a la  xarxa ferroviària de les  comarques gironines.

Des del meu punt de vista considero que la Diputació de Girona ha sabut canalitzar molt bé la indignació de molts usuaris del tren convencional, en relació amb la  gestió nefasta de la xarxa de trens convencionals del territori gironí. Una vegada més cal insistir que la millora de les línies ferroviàries  R-3, R-11 i RG1, és de vital importància per al progrés  social de la gent de les comarques  gironines. El tren convencional és un pilar essencial de l’estat del benestar català, tal com pot ser la sanitat,l`ensenyament o els serveis socials. Aquests moció aprovada a la Diputació de Girona és , sense cap mena de dubtes, un magnífic exemple  per tal intentar fer realitat un “gironisme social”.

Publicitat

Ara cal que la societat civil, els Consells Comarcals i els pobles ferroviaris de les línies R11, RG1 i R3  s’uneixin  en aquest clam social i  ciutadà a favor  de la millora del tren convencional al territori, per tal de fer realitat que el s’ha aprovat, amb molt de sentit comú, a la Diputació de Girona.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut