Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Àustria, Europa i l’ou de la serp

|

- Publicitat -

Guanyi  que  guanyi  avui  22/05/2016  a  Àustria, aquest  país centreeuropeu  ha esdevingut  una mena de furóncol xenòfob  i neototalitari  al cor  d’Europa.

El problema no és Àustria, sinó el conjunt d'Europa. El problema de debò és l'expansió, a tot el vell continent, del virus del neonihilisme superautoritari d'extrema dreta.  L'actual Comissió Europea -tan economicista, que només  pretén imposar retallades socials,  i que Europa tingui una mà d’obra tan precària  com el Tercer món-  i uns Estats europeus -els més importants- esmaperduts, incompetents i molt jacobins són els culpables i responsables d'aquesta situació tan  lamentable i  perillosa. De fet, la nostra estimada Europa es troba segrestada per la burocràcia i els interessos  insaciables dels poders ocults i els lobbys il•legítims; els quals  són totalment  refractaris  a la democràcia i a l’estat social europeu  del  benestar.    

Publicitat

Europa  pateix un desprestigi molt gran de la  seva democràcia, una problemàtica sobre la immigració/refugiats molt malgirbada i una manca de lideratge considerable. Això  ha  anat  covant l’ou de  la serp. Ara  tots estem amenaçats per l’expansió d`aquesta xacra neototalitària

Publicitat

Opinió

Minut a Minut