Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

L’únic canvi possible

|

- Publicitat -

El Ministre de  l’Interior, Jorge  Fernández  Diaz,  hauria  actuat  com   Richard  Nixon l’any 1974 ?  Tot i que ja sabíem que Montesquieu  havia mort i que, en conseqüència,   la separació de poders a l’Estat  espanyol es podia posar en qüestió, encara cal  demanar-se. Ha esdevingut “un sol cos” el poder  executiu i el poder  judicial ? 

No hi ha dubte que només existeix una resposta possible a tanta brutícia, insidies, manipulació i  nepotisme de les clavegueres de l’Estat:  anar a votar massivament el  proper  26-J  per la força política que representa l’únic canvi possible. Quan la corrupció ha esdevingut el pitjor mal de la nostra societat . Quan  es demostra, més  que  mai,  que el model de democràcia espanyola -desprès de  més  40 de la mort del  dictador-  és de molt  baixa  qualitat  Quan el poble  sobirà té  fam de justícia i set de llibertat, l’electorat ha d’optar per reforçar la democràcia de debò. I això només serà possible votant massivament ERC  el proper  diumenge  26  de juny.  És  a dir, que a Catalunya guanyi, per damunt de tot, la llibertat  nacional,  la dignitat  i  la justícia social.

Publicitat

La gent de casa nostra comença a percebre  -desprès de constatar que  des de les  més altes institucions de l’Estat s’ha intentat destruir persones honestes, exclusivament, amb finalitats polítiques-  que  aquestes eleccions  del 26-J  són molt  importants: són quelcom més que unes  eleccions per elegir els nostres representats al Congrés dels Diputats i  al  Senat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut