Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Premsa internacional i mobilització permanent

|

- Publicitat -

Amb la concentració del passat 13 de novembre de 2016 a  L’Avinguda  Maria Cristina  de  Barcelona, amb una participació  d’entre  80.000  i  100.000 persones,  s’inicia a Catalunya  una etapa de mobilització  permanent.

Cal tenir molt present que la premsa internacional, dels cinc continents, es va fer ressò  d’aquest l'esdeveniment cívic  i exemplar en defensa  de la  democràcia i les institucions catalanes i en contra de la politització  de la  justícia   a l’Estat  espanyol.   És molt  important  de mencionar que, sobretot, la premsa francòfona i anglosaxona va  posar de manifest el caràcter cívic de la mobilització; i el fet que va ser  un concentració  pacífica contra la judicialització  del procés  d’alliberament  nacional  i social  de Catalunya. La premsa internacional no s'explica com és  possible que a l’Estat espanyol, en ple segle XXI  un Estat  dintre de la  UE com és  l’Estat espanyol  no  respecti  la separació de  poders  com a   norma  bàsica  de  tota democràcia  consolidada

Publicitat

A partir d'ara, ja ha entrat en una etapa nova  a  casa  nostra. Una etapa  més complexa en què   s’haurà de modular  millor  l’estratègia. Ara  i aquí  haurem d'estar a l'alçada del moment històric tan important que  ens ha tocat viure. Visca Catalunya  lliure  i  sobirana, dintre de la interdependència  europea.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut