Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Execrable, infame i antidemocràtic

|

- Publicitat -

És  indigne, execrable i abominable que  la  Vicepresidenta  del  govern espanyol  Soraya Sainz de Santamaria “truqui” al TC i no passi res. Que el  dirigent del  PP,  Pablo Casado “intimida” el President Torrent i no passa res. Que  el Ministre de Justícia “avanci” resolucions judicials i no passa res. Aquesta vergonyosa normalitat hauria de remoure l’estómac a qualsevol demòcrata espanyol, però : aquí  no passa res.

Encara que, al meu  entendre  el  més infame   i  antidemocràtic  d’aquests episodis -que  fan perdre  molta legitimita i “qualitat  democràtica”  a un Estat- és que des de la UE i, particularment des de la “powerful” Comissió  Europea es facin completament  l’orni.  Ës a dir que  des del “club democràtic per exel•lència”  que  ens  ha  de  garantir la llibertat,la democràcia  i l’Estat de  dret  de debò   es resti completamnet  cerc,sord. mut i esmaperdut .

Publicitat

Ara  i aquí, voldria demanar  – a  tota  la  ciutadania  catalana  i  europea – què en dirien els humanistes de debò -els pares fundadors d’Europa-  els   precurssors de la idea  d’Europa  desprès del desatre de 1945,  com a  unió  dels ciutadans, dels  drets humans,  del respecte als pobles  i  de la diversitat lingüística, tal  com, entre d’altres, proposaven   Konrac  Adenauer,Paul Henri  Spaak, Alcide  de Gasperi,  Robert Schumann o  Jean Monnet ?

Publicitat

Opinió

Minut a Minut