Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Gràcies, Mikko Kärnä

|

- Publicitat -

Mikko Kärnä és un eurodiputat finlandès, defensor de la minoria de Lapònia i, a més, és un gran catalanòfil : un gran defensor de Catalunya en l'àmbit europeu i internacional.

Mikko Kärnä va iniciar a partir de l'1-O una gran tasca de solidaritat amb Catalunya; va demanar, a través de les xarxes socials que tots els catalans li enviessin cartes i escrits  sobre la violència i la repressió exercida per les forçes d’ordre públic comandades per al govern espanyol el passat 1-O  a casa nostra. Ja n'ha rebut més de 9.000. Ell  pensa  fer-les   arribar al govern espanyol.

Publicitat

Però no és només la correspondència epistolar; Mikko Kärnä, a través de les xarxes socials, ha tramès missatges al govern espanyol i al cap de l'Estyat espanyol, perquè respectin la  determinació i  la  voluntat política del poble de Catalunya; per tal de poder  convocar un referèndum d'autodeterminació pactat, amb totes les garanties  democràtiques i  amb el  control  i el vist-i-plau  de la comunitat internacional. Mikko Kärnä és un gran amic de Catalunya i de la causa catalana al món. Caldria fer-li un homenatge. Us proposo que feu cartes a la premsa i  escrits  a les xarxes  socials  a favor seu i expliqueu  la seva  lluita cívica a favor de Lapònia i Catalunya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut