Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

La gran atzagaiada política del Sr. Pedro Sanchez

|

- Publicitat -

La darrera,  molt odiosa, declaració, manifestació pública del  Secretari  General  del PSOE, el Sr. Pedro Sanchez, tot  dient  que  el Le Pen  espanyol  és  el Molt Honorable  President de la Generalitat considero  que  és una gran atzagaiadza  política.  Doncs bé,
potser amb  aquesta gatada política -amb una gran  càrrega de catalanofòbia menyspreable- del Sr. Pedro Sanchez s’ha de comprendre   com  un intent, a la  desesperada  del PSOE per  tal de recuperar terreny  polític  en les   enqüestes,  i superar  les barrabassades  que, tan  el  PP  com Cs, han  dit  sobre  Catalunya  i  el Sr.  Torra.   Amb  aquestes declaracions  tan   equivocades i malgirbades es posa de manifest que  el  PSOE  es troba  complertament descol•locat en l’escaquer  polític  embogic actual de l’Estat  espanyol.

No hi ha  dubte  que  aquesta piulada  de twitter  del  Sr. Pedro  Sanchez és una autèntica irracionalista  i, de cap de les maneres , és  veritat. El més  greu  de tot és que el  Sr. Pedro Sanchez és  Secretari  Generral  d’un partit, més que centenari , creat  per  una  figura  històrica  de primera  línia  com va ser  Pablo  Iglesias, que  en el seu “corpus” ideologic”  hi  constava , estava  inclós el dret  a l’autodeterminació  dels  pobles.És  més; el Sr. Pedro Sanchez  hauria de recordar que  en el congrès, a la clandestinitat, del PSOE l’any 1974 a la Regió parisenca, concretament, en l’històric  Congrès del PSOE de Suresnes (a l’Estat francès) aquest  partit , que en aquella  época era veritablement  socialista,  va  reafirmar  en el seu programa, ben clarament , el dret a l’autodeterminació  dels  pobles.  A bancda  de tot  això, és  una  aberració  política  comparar i dir  que el, Molt Honorable Quim Torra, és el  le Pen cde la política  espanyola. Cal tenir molt  present que els Pen (pare i filla ) són profundament  superjacobins, ultranaciobnalistes francesos, bonapartistes molt extremistes i,. rabiüdament  antieuropeus i antieuropeístes; per  contra  el Molt Honorable Quim Torra, pot ser moltes  cose , per  damunt de  tot  é3s catalanista/ democràta , independenmtista  i profundament  europeísta perquè entèn que la UE ha de ser una comunitat de ciutadans  lliures  en què  es respecti estrupolosament la  diversitat lingüística  i cultural . A més, el Molt  l’Honorable  Quim  Torra,  en un moment  determinat podria acceptar un, suposat, veritable “ pacte girondi” per Catalunya,Espanya i Europa cosa  que és absolutament  impossible  que pogués acceptar el lepenisme  i  totes  les  seves derivades com són el PP, Cs i el PSOE.

Publicitat

Per  finalitzar,  només voldriu afegir  que  m’agradaria  saber  que  pensa  tot això,  -d’una anterior  declaració  molt  desafortunada de Pedro Sanchez  sobre la reforma del Codi  Penal , la Rebel.lió  i Catalunya- el PSC, el  “partit germà”  del  PSOE.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut