Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El ferrocarrill i la vida digna

|

- Publicitat -
La resposta contundent de la societat civil, per tal de fer possible un tren millor, per tal d’ajudar a fer realitat una cosa tan fonamental en la societat actual com és la possibilitat, sense l’estrès i l’agressivitat de la carretera, de poder conciliar la vida laboral i familiar, exigeix un canvi important dels transports públics i molt particularment , del tren convencional. Doncs bé, aquest impuls democràtic des de la base es tradueix en lluites i reivindicacions cíviques concretes.

1/. El combat social dels ferroviaris de Cervera de la seva oble reivindicació, a favor dels seus llocs de treball de proximitat i del manteniment i millorar de la línia Cervera-Perpinya

2/. La pressió ciutadana del comitè d’usuaris de la RENFE Portbou-Figueres-Girona-Barcelona, que, d’una forma diàfana, han dit prou, amb tots els ets uts, al deteriorament i la regressió del servei ( resulta que un Catalunya Express Figueres-Barcelona , a hores d’ara tarda 30 minuts més que l’any 1987 )

Publicitat

3/. Les contradiccions i l’empantanegament de la qüestió ferroviària a Figueres, i per extensió , a tot l’Alt Empordà, amb el rerafons del manteniment de l’estació del centre de Figueres per als trens convencionals en les futures rodalies de Girona .

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut