Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Un torpede contra la cohesió social

|

- Publicitat -

La decisió del Defensor del Poble de recórrer contra el text aprovat al Parlament que fixa el català com a primera llengua d’atenció als estrangers representa un veritable torpede contra la línia de flotació de la cohesió social a casa nostra .

L’actitud anticatalana i autoritària d’una institució manipuladora (El Defensor del Pueblo castellano-espanyol) que ha esdevingut la punta de llança de la ideologia nacionalista espanyola – en aquest cas per anar en contra de l’acollida dels immigrants en la llengua pròpia de Catalunya – representa un autèntic pas enrera que degrada i menysprea la democràcia .

Publicitat

Fa la sensació, que les nostres autoritats centralistes espanyoles vulguin per a Catalunya el model de l’apartheid que existia a la República Sudafricana abans del govern de Nelson Mandela . De fet, el que pretenen de debò, els centralistes/jacobins/espanyolistes, es que Catalunya deixi de ser un sol poble; per tal de poder aplicar millor una via colonialista que desnacionalitzi i descatalanitzi (lingüísticament parlant), definitivament, a tots els catalans .

Publicitat

Opinió

Minut a Minut