Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Unitat : encara hi som a temps

|

- Publicitat -

Tot i que existeixen molts problemes per articular candidatures unitàries independentistes (sota diverses fórmules flexibles) de cara a les properes municipals, cal no defallir: encara hi som a temps. La unitat independentista, que superi l’infantilisme i els personalismes, és imprescindible per avançar. Per aturar l’espanyolisme golafre, per superar la crisi econòmica i per evitar que el regionalisme governant se’ns quedi immobilitzat.

De fet, molta gent està esperant una opció seriosa i unitària, per fer possible la via cap a la llibertat nacional i el progrés social : l’autèntica transició nacional.
Ara i aquí, només la unitat farà possible redreçar el camí correcte cap a la normalitat econòmica, lingüística i nacional . Només amb la unitat, des de la base, serà possible avançar en el bon camí. Tots sabem que existeixen dificultats; però, al meu entendre, considero que ha arribar l’hora de fer un esforç patriòtic. No podem permetre que en diverses viles, pobles i ciutats de Catalunya la opció independentista es presenti dividida, en tres o quatre llistes diferents, i cap d’elles arribi a entrar als diversos consistoris. Això representaria una gran victòria per a l’espanyolisme involucionista.

Publicitat

Ha arribat l’hora de tenir sentit comú i oferir al poble de Catalunya una alternativa sobiranista amb cara i ulls .

Publicitat

Opinió

Minut a Minut