Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La pobresa colpeja fort

|

- Publicitat -

La pobresa  torna  a Europa. Això  ho ha dit el director  de la multinacional Unilever . Davant de la davallada del consum, aquesta gran empresa ha decidit posar al mercat dosis petites (individualitzades) de diversos productes de neteja i alimentaris .

Efectivament, la pobresa colpeja  fort a tot  arreu; però, a casa  nostra la cosa  és espectacular. La pobresa comença a entrar en tots els racons de la nostra  societat . De fet, d’aquella  expressió corrent:  “no s’arriba a final  de mes”  hem passat  al  fet que  la gent ( molta  classe mitjana en procés de proletarització) a banda de perdre el pis, també  passa gana . Per altra banda, hi ha una sèrie de  productes i serveis( de primera necessitat) com són el transport públic, la llum, l’aigua,el gas i el telèfon (Internet inclòs),  que fan anar  de corcoll a la gran  majoria de la  ciutadania . L’augment  del preu  d’aquests serveis  s’ha convertit en un autèntic, robatori a mà armada; a més, si es vol fer una reclamació representa un veritable “ Via Crucis” .

Publicitat

En síntesi, ara i aquí,  la pobresa colpeja  molt  fort ; i el pitjor de tot és que la indefensió del ciutadà “normal” és gairebé  total . Ja n’hi ha prou de tanta impunitat,  per part dels poders plutocràtics i dels  monopolis privatitzats per la via  russa .

Publicitat

Opinió

Minut a Minut