Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Suïcidis hipotecaris

|

- Publicitat -

Davant  la  tirallonga d’assetjament  mortals i escarni  antisocial  relacionats amb la política  d’habitatge –  amb una ideologia  ultraliberal, neothatcheriana que està provocant molt de  sofriment  i  turment – es pot dir que el Govern del PP és el responsable directe dels horrorosos suïcidis hipotecaris,els quals ja sumen més de 120 ciutadans, a causa  dels 517 desnonaments diaris.

Per  tal d’aturar aquesta irracionalitat antihumanitària, ja s’han aconseguit 1.400.000 de firmes que es van ajuntar per aturar aquesta sagnia amb la iniciativa legislativa popular (ILP), on el PP la va tirar a les escombraries, valorant més els bancs que no les vides humanes : han perdut la dignitat com polítics i com a éssers humans. Les pèrdues de vides humanes  no tenen un valor econòmic.

Publicitat

Cal  tenir molt  present que tot i que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) considera que la llei hipotecària  espanyola que regula els procediments de desnonament és abusiva i il•legal. i que el Ministeri de Justícia d'Espanya ha anunciat que la reforma de la legislació hipotecària inclourà les modificacions degudes, la situació no ha canviat. Els desnonaments, les protestes contra les quals les autoritats consideren “terrorisme”, segueixen sent la principal causa de mort no natural a l’Estat espanyol .  Un  Estat  que no pot  aturar  quelcom  tan greu  com els suïcidis  socials, es pot dir que  és un Estat amb una falsa  democràcia, un Estat  que  prefereix  el martiri dels seus  súbdits, abans  d’articular un model  econòmic més racional  i  europeu . Amb aquest panorama, els catalans hem de marxar ràpidament d’aquest “indret” tan mortificador .

Publicitat

Opinió

Minut a Minut