Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Als companys de la CUP

|

- Publicitat -

Des d’aquesta tribuna d’opinió  voldria  fer  una crida  cívica perquè   demà  el companys de  la CUP  s’abstenguin  en  la segona  part de la investidura  del  Sr. Quim Torra.  Ara, més que  mai,  necessitem  un govern  reconstructor -obert, ferm i  efectiu- per  tal  de fer  front a la “destrossa” que  ha significat  l’aplicació, -l’imposició  imperial  i  superjacobina-  de l’article  155  de la CE  a  casa .nostra.

En aquests  moments  tan crítics i difícils per  a la nostra  nació  catalana, la CUP hauria de  pensar  que  en   la segona part de la investidura  del Sr. Quim Torra no es pot exercir  un vot  igual que el del front  imperial  del  155.  Ara  més  que mai  la CUP  ha de reflexionar  i saber que  si  el  seu  vot és NO  correm  el risc  de  tenir a Catalunya, en els  próxims mesos, un govern  nacionalista  espanyol,  supremacista  i assimilacionalista. Si  ara  ja estem f”otuts” , aquest  govern  significaria  una garrotada imperial  que  provocaria  que no tornessim a recuperar la consciència, com a  mínim  en 50  anys. 

Publicitat

Ara, més  que  mai, els companys de la  CUP han de pensar  que  si exerceixen una abstenció en la segona sessió de la investidura  del Sr. Quim  Torra  es  podrà  crear  un govern , ni que  sigui  limitat i  agredit  per  Madrid, però  que  es podrà  començar  la recontrucció, desprès  de la  demolició  espanyolista, “made in 155” . A més,  amb aquesta  abstenció, la CUP tindrà molta més capacitat de  maniobra  política   per  redreçar les  “possibles” i “suposades”   desviacions  vers   unes  polítiques conservadores  de l’executiu  Torra .  Amb  l’abstencció la CUP es   reafirmaria la  seva  gran  dignitat  política;  per  contra, un NO  significaria  oferir  en safata  el  govern  de Catalunya  al  front  supremacista, assimilacionista  i  ultradretà.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut