Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Autoritarisme salvatge contra la democràcia

|

- Publicitat -

En  la compareixença del  President  Puigdemont i  el  Vicepresident  Junqueras  s’ha posat  de manifest  ben clarament  que el  govern i  l’Estat  espanyol  no saben  ni voler  saber  que és una democràcia, ja que  celebrar un referèndum no és in delicte. La democràcia no és il-legal. A partir  d’ara  cal activar-se   i mobilitzar-se  d’una forma  ben coordinada  i escrupolosament  cívica.

Es fa més necessari que mai assistir a  la manifestació de l'Onze de Setembre. Cal  començar  a posar als  balcons i finestres  l’estelada  i  la bandera  europea. És impescindible  elaborar escrits, articles  i  cartes  de protesta a le xarxes socials, La premsa catalana  i  la  premsa international.

Publicitat

ARA TOCA MULLAR-SE  A FAVOR DE CATALUNYA I   LA DEMOCRÀCIA.  Ara és l'hora de mobilitzar-se civicament. Ara és l'hora de fer una crida a Europa i a tots els democrates del món, per tal de demanar empara  i
ajuda contra l’autoritarisme salvatge i  el neofranquisme politic i judicial del govern i  la superestructura de l'Estat Espanyol.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut