Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Cal aturar el turisme nihilista

|

- Publicitat -

Al final sembla que l’Ajuntament de Salou (Tarragonès) i la gran majoria del sector turístic local  ha tingut sentit comú en relació amb la  xacra turística de l’anomenat Saloufest.  També cal felicitar l’Ajuntament  de Lloret de Mar (La Selva) per oposar-se clarament a aquest autèntic càncer turístic.

De tota manera, una vegada  més es posa  de manifest  que  el model  turístic de  Catalunya ha de canviar de debò : el sector  turístic és  massa important per a l’economia del país. El model que representa el Saloufest és una autèntica  opció de  turisme nihilista  i de “brossa” pura i dura. Cal  aturar-lo  arreu  del país. En un futur  cal promoure, per damunt de tot, la  qualitat del visitant i, sobretot, que no es vegi  afectada la qualitat de vida dels  veïns i habitants de les poblacions   turístiques.

Publicitat

En síntesi, El fet  que en aquesta qüestió  Salou i Lloret de Mar hagin tingut seny és  un advertiment  perquè la capital de  Catalunya  planifiqui millor el  seu  turisme. Barcelona no pot esdevenir la  capital  de l’oci del”campi qui  pugui” .Seria  un gravíssim per  a tot el país.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut