Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El coratge cívic de Jaume Sastre

|

- Publicitat -

Em voldria solidaritzar  amb  en Jaume  Sastre  i amb  tota la seva lluita a favor  de la llengua  catalana .  M’agradaria  poder  expressar tot  el  meu  suport  a un docent de les Illes molt  valent  i  molt  ferm, que està donant  la vida  per una causa justa .

Desprès de  40 dies de vaga de fam  es fa necessari  felicitar, de tot  cor,   aquest  coratjós mestre . Cal no oblidar que la  nostra  estimada  llengua  catalana  continua  amenaçada i  vilipendiada per quatre poca-soltes, amb  la vida  blindada, que volen anihilar-la completament  . A més, malauradament, aquests  lingüicides  encara tenen  molt de poder  i, sobretot, tot un Estat imperialista que els protegeix  per exercir les  seves terribles atzagaiades contra la  llengua de Pompeu  i Fabra . Endavant  Jaume  amb la teva lluita  cívica i pacífica . Endavant  amb  la lluitar  a  favor  del català  arreu dels Països  Catalans . Endavant  amb  el civisme  i la fortalesa política per  enderrocar  els murs que  pretenen anorrear  la  llengua dels  nostres ancestres.
Ara  és l’hora de la insubmissió lingüística  per tal de no aplicar, de cap de les maneres, la nefasta llei  Wert  a casa nostra.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut