Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Iniciativa solidària gironina

|

- Publicitat -

És molt correcte, lloable  i exemplar la iniciativa  d’una trentena de paradistes del  mercat del  Lleó de Girona de participar en una campanya de recollida d’aliments  per portar-los al CDA (centre de distribució d’aliments).

El més important d’aquesta campanya solidària  és que es pugui aprofitar  tot el  menjar que en un moment  donat pugui  sobrar en un mercat municipal.  Des del meu punt de vista, quan estem vivint una crisi brutal  -alguns diuen que ja  ha passat, però les conseqüències  socials  continuen essent desastroses-  és vital  que  aquesta  mena de  campanyes  cíviques  es generalitzin arreu del pobles . viles i  ciutats de Catalunya. És molt important que  tots els aliments  que  no es puguin vendre, per  diferents raons, però que siguin totalment comestibles arribin  als  més necessitats, ja  que ,  malauradament, són molts.

Publicitat

Aquesta iniciativa solidària  gironina hauria de  servir  d’esperó perquè, no només els mercats municipals, sinó que els diferents supermercats i hipermercats, així  com el  conjunt de les administracions, tinguessin més en compte  que,  a  dia d’avui, a l’any 2016, la pobresa  alimentària  a casa  nostra és una xacra social terrible  que es pot combatre satisfactòriament.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut